Vermeld uw locatie gratis op LoCatch en bespaar tijd bij het beheren van uw nieuwe boekingen.

  • Het instellen van uw locatie duurt slechts 10 minuten.
  • Het is volledig gratis om een locatie in te stellen en boekingen te beheren.
  • Er is alleen een commissie voor boekingen die via onze site zijn gemaakt.
Website

Uw locatie kan vaker geboekt worden

Zonder te hoeven investeren

Wilt u geen extra geld uitgeven om klanten te krijgen? Geen probleem, LoCatch helpt u hier graag bij! LoCatch helpt u locatie om vaker geboekt te worden door een breed scala aan klanten dat we hebben. Daarnaast werken we bij LoCatch constant aan de gebruiksvriendelijkheid van het platform om het boekingsproces nog makkelijker te maken. Deze klanten benaderen we vervolgens door middel van gerichte marketing.

Toegang tot een groter klantbereik

Omdat LoCatch een blijvend groeiend assortiment aan locaties heeft, kunnen we een breder scala aan klanten naar ons platform trekken en uw locatie onder de aandacht brengen van al deze klanten.

Een betere vindbaarheid online

We werken voortdurend aan het verbeteren van onze SEO (Search Engine Optimization) en marketingcampagnes om meer klanten te bereiken. Hierdoor wordt uw locatie beter gevonden en heeft u een groter bereik.

Gratis promotie op ons platform

We willen locaties van elke omvang helpen om boekingen via LoCatch te krijgen. Om deze reden zullen we niet alleen uw locatie in zoekresultaten weergeven, maar ze ook als de toplocatie tonen wanneer deze passend is voor de klant.

Begin direct

Beheer al uw nieuwe boekingen op één plek

Gemakkelijk, intuïtief en probleemloos

LoCatch biedt u een volledig functioneel dashboard om alle boekingen bij te houden die u via LoCatch ontvangt. Op het dashboard kunt u een boeking bekijken of wijzigen wanneer u wilt. Wanneer u een boeking via LoCatch accepteert, wordt deze boekingsmogelijkheid ook direct geblokkeerd voor verdere boekingen. Heeft u meer informatie nodig van de boeker? Geen probleem, LoCatch biedt u een eenvoudig te gebruiken gratis chatsysteem om met uw klanten te praten.

Dashboard overview
  • Bespaar tijd door boekingen met één klik te accepteren of te weigeren
  • Verminder chaos met de gemakkelijke chatfunctie
  • Behoud overzicht met een automatische agenda en tijdsblokkering
Ontdek boekingsbeheer
Dashboard overview

U heeft volledige controle over de weergave van uw locatie

Stel uw locatie op ieder moment in

Als locatie-eigenaar heeft u de volledige controle over uw locatie. Binnen het LoCatch dashboard kunt u eenvoudig uw locatie aanpassen wanneer er nieuwe wijzigingen voordoen. Met een paar klikken kunt u bepaalde tijden of dagen waarop uw locatie dicht is blokkeren. Daarnaast kunt u op het dashboard de inkomende vragen en berichten bijhouden en beantwoorden.

Bepaal wanneer u wel en niet geboekt wilt worden

U kunt de kalender gebruiken om bepaalde tijden of dagen te blokkeren wanneer u niet geboekt wilt worden of al bestaande boekingen hebt.

Pas uw locatie op ieder moment aan

Het aanpassen van de locatie is heel eenvoudig dankzij een stapsgewijs proces. U kunt zelfs kamers tijdelijk verbergen wanneer ze in aanbouw zijn.

Bepaal altijd of u een boeking wilt accepteren of weigeren

Als locatie-eigenaar heeft u altijd de leiding over uw boekingen. U beslist of u een boeking wilt accepteren of weigeren.

Volledige transparantie

Een klein en eerlijk commissiebedrag

LoCatch vraagt een klein commissiepercentage van 5% om nog meer klanten te bereiken voor het platform. Het commissiebedrag wordt volledig gebruikt om het platform te laten groeien. Dit wil zeggen dat het LoCatch team zelf niet betaald krijgt maar alles naar marketing campagnes gaat.

Geen verborgen of onverwachte kosten

LoCatch is volledig transparant in het bedrag dat gevraagd wordt aan haar locaties per boeking. Dit bedrag beperkt zich tot een commissiepercentage van 5%.

Commissie op nieuwe boeking via ons

LoCatch rekent alleen een commissiebedrag over boekingen die via LoCatch binnenkomen. Ook als u besluit uw overige boekingen te beheren in het LoCatch dashboard wordt hier geen commissiebedrag over gerekend.

Commissie

Het instellen van uw locatie is makkelijker dan u zou verwachten

Het duurt slechts 10 minuten.

Door middel van een vooraf gedefinieerd stappenplan kunt u gemakkelijk uw locatie instellen. U kunt uw locatie al in 10 minuten publiceren.

Wij zijn er om te helpen.

Het LoCatch team staat altijd voor u klaar om te helpen bij het instellen van uw locatie. Stuur gerust een mailtje, wij proberen altijd binnen een dag te reageren en kunnen u ook telefonisch te hulp schieten.

Boekingsbeheer

Een gemakkelijke en intuïtieve manier om uw boekingen te beheren

Commissie

Volledige transparantie. Wat brengen we in rekening en waarom?

Ontvang meer boekingen. Beheer ze met gemak.

Begin direct